-->

H1N1 модна недела

Жално, но вистинито. Ова е новиот моден тренд кој полека го освојува целиот свет. Додуша, кога веќе мора да се носи маска, зошто да не биде финтаџиска? :)

 

Copyright © 2009 selotejp.com