-->

Ризични професии: новинарство

Новинарството е интересна професија исполнета со возбудливи предизвици и ризични репоражи.

Фудбалот пак, е игра која вреди да се гледа одблиску, но притоа, секогаш треба да внимавате вашите очи да бидат насочени кон топката.

Оваа несреќна романска новинарка ја плати казната за нејзиното невнимание и дисреспектот кон фудбалерите кои се загреваа во позадина :)

 

Copyright © 2009 selotejp.com