-->

Windows 7 RC 1 достапен за симнување

Новиот оперативен систем од Microsoft, Windows 7, од вчера е достапен во пробна верзија RC и тоа целосно бесплатно за секој кој сака да го тестира.

Windows 7 RC ќе биде достапен барем до јули 2009, а ќе работи до 1-ви јуни 2010, што значи дека имате една година целосно бесплатно да си се поиграте со новиот Windows, нормално - со предупредување дека сепак станува збор за недовршен производ, па баговите и проблемите во работењето секако се можни.

Windows 7 RC е достапен на следнава адреса: www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx

А рече...

а како не пише таму? Има ли промена со нашетоиме и јазик?

 

Copyright © 2009 selotejp.com