-->

Добриот Холивуд : )

Сите знаеме дека во Холивуд една од најважните работи е изгледот. Поголемиот дел од своите милиони кои ги заработуваат, ги трошат на најразлични третмани и препарати за да нивната кожа остане затегната, да имаат убави заби итн.


Еве како би изгледале некои од нив доколку ги немаат тие милиони.



 

Copyright © 2009 selotejp.com