-->

НЛО дестинации: Рио-Париз

Авторот навистина се потрудил со помош на кадрите да ни докаже дека нешто навистина лета над авионот, дека не станува збор за одблесок или монтажа - но пред Хјустон да дознае за проблемот, нека го каже своето и широката експертска публика.

Снимката во секој случај ја подгреа фантазијата на луѓето склони кон најразлични теории на завера, уште повеќе затоа што сеуште нема објаснување зошто на 31-ви мај авионот на Air France падна во Атлантскиот океан при што погинаа сите 228 патници.


Како што напоменува авторот на видеото, кој судејќи според датумот на објавување на клипот летал према Париз неколку денови после трагедијата на летот 442, објектот се појавил точно 30 минути после полетувањето на неговиот авион од Рио де Жанеиро.

 

Copyright © 2009 selotejp.com