-->

Неверојатен кош на средношколец

Eден непознат ученик во основното училиште Бродвеј Хајтс во Охајо направи нешто неверојатно на часот по физичко воспитување. Снимката од неговиот подвиг ја објави и американската телевизиска станица NBC.

Спектакуларните кошеви на славните играчи не се ништо ново, но она што го направи непознатиот тинејџер ги надминува сите очекувања: колут напред држејќи ја топката во рацете, префрлање преку цел терен и постигнување на кош „без коски“.

Да, знаеме дека звучи комплицирано. Погледнете:


 

Copyright © 2009 selotejp.com