-->

Дете преживеало удар на автомобил

4 – годишно момче од Турција навистина силно го удрил автомобил, но момчето после несреќата едноставно станал, се расплакал и се тргнал.

Целиот настан бил забележан од надзорната камера во градот Sanliufi, на истокот на Турција, на 20 јуни. Возачот на автомобилот за полицијата изјавил дека сакал да ги избегне карпите кои се наоѓале на патот и дека во тој момент изгубил контрола над автомобилот и слетал низ скалите и се забил во излогот. Со автомобилот го покосил момчето на врвот од скалите, но момчето кое одлетало неколку метри од врвот на скалите, поминало без никакви повреди.

Неговиот татко изјавил за турската телевизија дека тој и сопругата помислиле дека тој плачи поради тоа што видел сообраќајна несреќа и дека дури наредниот ден сфатиле дена нивното дете учествувало во несреќата.

 

Copyright © 2009 selotejp.com