-->

Книгата на Ентони Капела ќе го обележи летото

Викендов читателите на Клубот „Матица“ ја избраа книгата „Песто... Паста - храна на љубовта“ од Ентони Капела за книга што ќе го обележи летото.

Со тоа и официјално почна летното продолжение во Клубот „Матица“, каде што во тек е акцијата „Со книга на плажа“, со поднаслов: „60 летни денови - 60 нови наслови“. Преку оваа акција, во „Матица“ уште едно лето ќе се обидат на читателите да им ги презентираат вистинските вредности и плодноста во искористувањето на слободното време преку читање книги. На читателите им се нудат повеќе од илјада наслови, и од македонската продукција и од американската, британската, италијанската, германската, француската и шпанската книжевност.

 

Copyright © 2009 selotejp.com