-->

Со години ја имитира Бритни, па дури и главата си ја избричила

Лорни Блис (28) почнала да се однесува како Бритни Спирс за да заработи џепарлак. Иако живее туѓ живот, таа вели дека никогаш не би се откажала од него.

Со појавата на Битни на светската сцена, пријателите на Лорни Блис (28), од Велика Британија, почнале да и зборуваат дека личи на неа. Лорни, максимално се потрудила да и со стилот и однесувањето ја истакне уште повеќе таа сличност. Во последните десет години таа вложила 150 000 за секси костими, кореографи, шминка, и плави екстензии.
Пред две години Бритни се разведе, го изгуби старателството над децата, се истепа со папараците, ја избричи главата и заврши на психијатрија. Иако Лорн не сметала на тоа кога во 1998 ја облекла секси униформата за првиот сингл на Бритни 'Baby one more time', таа морала стоечки да ги поднесе сите проблеми на својата двојничка.
“Дефинитивно беше олеснување тоа што Бритни се опорави. Беше толку тешко време. Постојано плачев бидејќи постојано ја напаѓаа.“- вели девојката која себеси се нарекува британска најдобра имитација на Бритни Спирс.

Кога ѕвездата ја избричи главата, после мало размислување Лорни заклучила дека нејзина работа е да прави се што прави Бритни, а помеѓу нив две, постои голема духовна поврзаност.

 

Copyright © 2009 selotejp.com