-->

Мачка напаѓа Ротфајлер

Еве нешто што не може да се види секоја ден. Од нигде никаде мачка да нападне голем ротфајлер, и не само што излегува жива од целата ситуација, туку и прави ротфајлерот да се скрие и ’плаче’.
 

Copyright © 2009 selotejp.com