-->

Шон Пен се повлекува од Холивуд

Оскаровецот Шон Пен на неодредено време ќе се повлече од Холивуд и ќе се посвети на семејството. Еден од најдобрите актери во светот кој се откажа од улогите во филмовите „The Three Stoogers“ и „Cartel“ изјави дека сигурно ќе одмора една година.

Сценаристите и режисерите на „The Three Stoogers“, Питер и Боби Фарели мора да бараат замена бидејќи неодамна објавија дека Пен, Џим Кери и Бенасио Дел Тори ќе ги глумат трите главни улоги во нивниот нов филм. Фарели сега се во голема дилема, дали да го чекаат Оскаровецот или пак да побараат замена.

- Не знам што ќе правиме бидејќи MGM планира да го пушти филмот во 2010 година. Ако одлучиме да чекаме ризикуваме да ги изгубиме Кери и Бенасио. Ќе треба да разговараме со Шон и да видиме што ќе прави во иднина бидејќи неговата одлука не шокираше, изјавија Фарели.

Според шпекулациите во Холивуд, режисерите ќе немаат големи проблеми за вториот филм бидејќи познатото филмско студио „Universal“ планираа да го сними „Cartel“ без Пен.

 

Copyright © 2009 selotejp.com