-->

3D фотоапарат од Fujifilm

Деталите околу фотографскиот апарат од Fujifilm кој има две леќи и може да прави 3D фотографии полека се остваруваат. Уредот би требало да се појави на пазарот во септември, и тоа по цена од околу 600 долари.

Цената е прилично висока во однос на другите фотоапарати, но така е тоа ако сакате да имате нешто што никој друг го нема: 3D фотографии.

Нажалост ако сакате да ги видите тие фотографиите, ќе мора да купите или специјална хартија за печатење, или специјална дигитална LCD фото рамка која ќе може да ги прикаже, што значи дека ќе треба да потрошите уште (многу) пари, а сето ова заедно веројатно ќе одбие поголем дел на потенцијални купувачи.

Детали околу новата технологија може да погледнете овде.


Сподели                                                                                                                 [ 13-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com