-->

Нормален ден

Овие момци секој ден прават трикови, а тоа за нив е нормално. Зошто се да се прави на полесниот начин кога тоа може да се прави на супер неверојатен и тежок начин?Сподели                                                                                                                 [ 13-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com