-->

Неверојатно сложување на чаши

Искрено да ви речам досега немам видено некој толку брзо да сложува чаши. Се прашувам само колку тренинзи имало детето за да го изведе ова. Само во Јапонија.


[ 04-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com