-->

Се појавил духот на Мајкл Џексон

Славниот водител Лари Кинг им го покажуваше на гледачите Неверленд, во друштво на брат му на Мајкл, Џермејн, а јавувањето го одбележа дух или обична сенка.

Доволно беше Си-Ен-Ен во сенката да го види духот од неодамна починатиот Мајкл Џексон, текстот да го украси со атрактивен наслов и да му додаде ексклузивно видео, за приказната молскавично да се прошири по интернет.

Еве ја скратената верзија, а заклучокот донесете го сами. Што и да е, ќе помине одлево надесно.
Сподели                                                                                                                 [ 06-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com