-->

Видео од последната проба на Мајкл Џексон

Неколку денови по објавувањето на фотографиите од последната проба на Мајкл Џексон за турнејата која нема никогаш да се одржи, од промотерската куќа AEG Live ја пуштија и снимката од настапот, знаејќи колку на фановите тоа би им значело.

Погледнете го видеото и сами заклучете дали Џеко изгледа како „костур“ како што беше опишан после извршената обдукција, или како само малку подостарен уникатен изведувач, каков што отсекогаш бил и каков во моментов навистина нема.[ 03-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com