-->

Спајалици што танцуваат

Магнетното поле што се создава од генераторот под подот е толку јако што прави спајалиците да танцуваат кога е активиран. Ова работи кај повеќето возови ако го најдете правото место, само земете неколку спајалици со вас и почнете да пробувате.Сподели                                                                                                                 [ 28-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com