-->

Неверојатен тапанар на клавијатура

Овој тип може на многу лесен начин да ги отсвири дури и најсофистицираните песни на неговата клавијатура. Рок, Фанк, па дури и Џез.
Сподели                                                                                                                 [ 28-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com