-->

На интернет објавена нова песна на Мајкл Џексон

Корисниците на интернет можат да слушнат досега необјавена песна од Мајкл Џексон „A place with no name“ во која неодамна починатиот крал на попот пее дека сака да побегне на некое непознато место.

Песната во траење од 25 секунди е обработка на познатиот хит од 1971 година „A horse with no name“ од групата Америка.

Не е познато кога Џексон ја снимил песната што вчера ја објави сајтот TMZ.com

Песната можете да ја слушнете на видеото.
Сподели                                                                                                                 [ 17-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com