-->

Вакви влакна имаат само правите мажи

Дека машката влакнавост може и тоа како да има естетска улога на машкото тело, покажуваат фотографиите кај овие мажи.

Секој од нив, за себе својствен начин, влакнавоста на своето тело ја имаат искористено за да упатат порака, признаваме можеби и хумористична, дека и машките влакна имаат некоја друга цел, забавна, или можеби за некои и примамлива.

Сподели                                                                                                                 [ 16-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com