-->

Ејми Вајнхаус повторно слободна

Пејачката Ејми Вајнхаус и нејзиниот чуден сопруг Blake Fielder – Civil од денес се службено бивши сопрузи.

Дваесет и седумгодишниот Блејк денес по брза постапка во централен Лондон доби развод од својата денес, веќе бивша дваесет и петгодишна Ејми Вајнхаус.

Но како ниту еднан странка не била присутна на сослушувањето, проблемот околу нивниот брак е решен дословно за неколку секунди, бидејќи нивниот случај беше само еден од низата 25 разводи кои денес морало да бидат решени. Двегодишниот брак на Ејми и Блејк го поништи судијата Мајкл Сегал на експресен начин!


Сподели                                                                                                                 [ 16-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com