-->

Венчавка на пар со исто име и презиме

Овој октомври Kelly Hildebrandt ќе се омажи за Kelly Hildebrandt, машко кој има исто и име и презиме како и таа. 20-годишната Kelly Katrina Hildebrandt и 24-годишниот Kelly Carl Hildebrandt на својата венчавка во Флорида очекуваат повеќе од 100 гости.

"Тој има едноставно се она што барам. Секогаш постојат некои квалитети кои мажот мора да ги има, а тој има се она што можам да посакам, па и повеќе", изјави Kelly која живее во Флорида. Модерната романса започнала на интернет. Карактерот на студентката Kelly на една мрежа се совпаднал само со една личност - Kelly од Тексас. Откако му пишала порака, започнало почесто допишување.

Кога дознале дека имаат исти имиња и презимиња помислиле дека можеби се роднини. Но, кога откриле дека тоа не е случај, неколку месеци откако се запознале преку интернет почнале да се состануваат во Флорида, а набрзо и се вериле. "Мислам дека сето ова е испланирано од Бог, а тоа го направил совршено", изјави Kelly. Среќниот пар одлучил да живее во Флорида, но не и дека нивните деца ќе се викаат Kelly.


Сподели [ 21-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com