-->

Најлош роденден досега

Внимавај каква желба ќе си замислиш додека ги дуваш свеќите. Твоите мисли би можеле да имаат тешки последици.Сподели                                                                                                                 [ 08-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com