-->

Комеморацијата во слики

Голем број на sвезди пристигнаа за да му оддадат почит на кралот на попот на комеморацијата која се одржа во Стејплс центарот во Лос Анџелес. Без многу зборови, ви пренесуваме дел од комеморацијата во слики како и во видео материјал.

Сподели                                                                                                                 [ 08-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com