-->

Неверојатен нокаут

Ова е еден од најлошите нокаути досега. Дечкото заслужуваше и поголем нокаут кога е толку глуп што му рече на својот другар да го удри со тупаница по лице.Сподели                                                                                                                 [ 17-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com