-->

За малку ќе го удреше гром

Еден планинар страшно ќе биде изненаден од невреме кое што се случува на врвот од планината. Набрзина бара место каде да се засолни, и во тој момент ја вклучува неговата камера и се снима за време на невремето. Кога си дојде дома виде колку среќа имал.


Сподели                                                                                                                 [ 13-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com