-->

Несреќа на руско рели

Дечкото што го вози џипот не ги гледа двата гледачи и поминува преку нив како ништо да не се случило, продолжувајќи да вози!
Сподели                                                                                                                 [ 12-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com