-->

Збунето куче

Кучето и мачето живеат заедно во иста куќа. Мачето е на Youtube видео a кучето не може да сфати како може мачето во исто време да биде и во куќата и на Youtube видеото. Толку слатко!Сподели                                                                                                                 [ 09-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com