-->

Мајка му на Обама позирала гола

Фотографиите на гола жена снимени во 50-тите години што беа објавени во медиумите наводно се од Ен Данхам Соеторо, починатата мајка на американскиот претседател Барак Обама.

Жената која што пред непознатиот фотограф позирала целосно гола во дневната соба, според зборовите на оние што ја познавале Соеторо, е токму таа, мајката на Обама, а просторијата во која е фотографирана е нејзината дневна соба.

Сподели                                                                                                                 [ 28-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com