-->

Шокантна параглајдерска несреќа

Параглајдерот изгледа нема контрола на тоа нешто. Тој се обидува да остане во воздух за некое време, но неверојатно тој прави ужасен судар во планината.
Сподели                                                                                                                 [ 24-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com