-->

Женско паркирање

Сигурно имате погледнато многу случаи каде што жените паркираат па, во ова видео ви претставуваме уште еднаш да видите како тоа изгледа.
Сподели                                                                                                                 [ 15-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com