-->

Претставен концептот Citroen GT

Овој автомобил беше дизајниран за видео играта Gran Turismo 5 Prologue, како концепт и за промоција на играта. Не помина една година а веќе се пријавија неколку богати луѓе, на кои им се ...


... допаднаа и направија договор со Citroen кој ќе направи 6 од овие по цена од 1.3 милиони евра (околу 2 милиони долари) .Неверојатниот звук на Citroen GT и преглед на неговиот мотор.
[ 03-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com