-->

Мистериозен мобилен од LG

Компанијата LG ни подготвува нешто необично: телефон кој изгледа како издолжен iPhone, со ознака Black Label BL40. Спецификациите се одлични, но како сето заедно ќе изгледа практично останува да видиме.

Иако веста потекнува од нофицијални фотографии кои се појавиле на еден германски форум, се чини дека се автентични. Овој уред со ознака Black Label BL40 наводно има камера со резолуција од 5 мегапиксели со Schneider Kreuznach оптика, WiFi, FM радио и 335 MB простор за меморија.

Она што излегува од сите стандарди е екранот, кој е со резолуција од 800 x 345 пиксели, што го прави прилично неупотреблив, пример за гледање на видео содржини. Но кој знае што ни спрема LG, можеби станува збор за луксузен уред кај кој дизајнот и посебното чувство кои ги пружи, ќе бидат поважни од практичноста.


Сподели                                                                                                                 [ 16-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com