-->

Автомобил vs. Коњ

Пожарникарите веќе беа таму со пуштена сирена, но некако тој автомобил сепак не успеа да ја види опасноста што доаѓа.                                                                                              [ 26-08-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com