-->

Глупави луѓе

Тато секогаш ми кажуваше две работи кои треба да ги запамтам: Никогаш не си играј со оган или не прави нешто што може да ги повреди гениталиите.


                                                                                              [ 24-08-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com