-->

Креативност со ласери

Неколку пријатели покажуваат дека со малку креативност, неколку огледала и супер моќен ласер ќе можете да уживате цела ноќ.


                                                                                              [ 26-08-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com