-->

Видео: И испаднале градите за време на ролеркостер возење

Оваа храбра девојка станала "несреќна" интернет сензација, откако за време на нејзиното возење на ролеркостер нејзините гради сакале да се ослободат.                                                                                              [ 02-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com