-->

Англичанец нокаутиран во бар

Овој човек започнува проблеми во еден бар во Бангкок. Кога станува навистина гласен, 15-годишно дете се појавува и го нокаутира пијаниот турист.                                                                                              [ 02-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com