-->

Три скока, еден голем пад

Тие ја следат совршената формула: 2 дела импресивни трикови помешани со еден дел кој има болно промашување. Едноставните рецепти се секогаш најдобри.                                                                                              [ 02-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com