-->

Екстремно низок лет на авион!

Овие момци се многу храбри, пилотот лета со скоро брзина еден Мах репрезентациите на брзина, на 4 метри од земјата директно над главите на неговите пријатели.                                                                                              [ 02-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com