-->

Францускиот Спајдермен се качи на облакодер во Хонгконг

Францускиот авантуриста Ален Робер без ништо на себе како помош при качувањето се качи на облакодер од 62 спрата во Хонгконг.

Претставник од Робер изјави дека на човекот наречен француски Спајдермен му биле потребни околу 40 минути да се качи на Чеунг Конг центарот,во сопственост на најбогатиот жител на Хонгконг,Ли Кашминг.
Претставникот додаде дека полицијата го испрашувала Робер после неговата авантура,но дека не го задржала ниту поднела тужба против него.

 

Copyright © 2009 selotejp.com