-->

Галерии

Изградбата на Ајфеловата кула низ фотографии


Одлична фото приказна во која се опфатени сите фази од изградбата. Од проект на хартија, преку поставување на темелите до готова кула. Погледнете како се роди и како растеше низ 20 фотографии.

Фестивал на светлината во Кина

Традиционалниот кинески фестивал на светлината се одржува на 15-от ден од новата (кинеска) година, за време на првата полна месечина. Во продолжение следуваат...

Пекинг: Изгоре облакодер во комплексот на CCTV


Во несекојдневен пожар целосно изгоре недовршената зграда во комплексот на идното седиште на телевизијата CCTV во Пекинг, еден од симболите на модерната архитектура...

Африка, низ божји очи

 

Copyright © 2009 selotejp.com