-->

Парис раперка


Освен во актерските води, богатата наследничка Парис Хилтон суверено плива и во музичките. Кој знае, можеби наскоро ќе освои некоја престижна награда.... и тоа како раперка!

Американскиот рапер, продуцент и актер, Снуп Дог, во своето популарно реално шоу ја нагости Парис Хилтон, која на крајот се опушти и почна да рапува.

Глумејќи дека е келнерка на шанк во ноќен клуб, Парис со својот бизарен глас почна да рапува нешто во стилот на: 'Yo, what's up? My name's P Hizzle.’

I'm chillin' in the clizzle with my homeboy Snoop Dizzle.

He' s sexy, he's fine, he's the man of our time,

I love him, I love being in the club, I'm serving drinks, and I'm a THUG!'

Всушност, погледнете на што личеше....


 

Copyright © 2009 selotejp.com