-->

Видео: Цензура за секс спотовите


Јамајка воведе нов закон со кој забрани секакви експлицитни алузии на секс и насилство во музичкиот етер.

Според новите правила на тамошниот совет за радиодифузија сите песни или видеа што содржат, оружје, насилство, убиства, силувања или пожари ќе бидат забранети.Одлуката стапи во сила откако на 6 февруари беа забранети сите спотови што прикажуваат "daggering" многу популарен танц помеѓу младите кои со движењата симулираат секс.


 

Copyright © 2009 selotejp.com