-->

Жени возачи

Ама не, ние знаеме дека жените воглавно се добри возачи и дека сите генерализации кои се обидуваат да ги навредат способностите на убавиците зад волан, се во најмала рака злонамерни. Сепак, да се насмееме малку!

 

Copyright © 2009 selotejp.com