-->

Google додава боја за прилагодување на Gmail темата

Google неодамна одлучи да им помогне на своите корисници на електронската пошта односно ја представи можноста на својот Gmail корисниците да ја одберат можноста за темата.

Оваа опција достапна е под опцијата „setting".Овозможува промена на бојата на позадината(Gmail tema) и тоа со копчиња или со текстуални линкови.Во случај нешто да погрешите со боењето тука е опцијата "reset"која враќа се во првобитниот изглед.

 

Copyright © 2009 selotejp.com