-->

Видео:Пенкало од соништата


Заборавете на најразните плaнери, потсетници и cлични рaботи, бидејќи Pulse Pen ги надмина во секој поглед. Повеќе нема шанси да ви избега ни еден единствен збор во текот на предавањето. Ова пенкало снима се. Буквално се!

Манијакалното запишување на предавањата обично носи лоши резултати, или ви недостигаат одредени делови или некои делови никогаш нема да успеете да ги дешифрирате.

А, ако сте еден од оние среќници што памти се што ќе слушне, блазе си ви. Но, ако природата не ве надарила со извондредна меморија, Puls Pen е тоа што ви треба.

Станува збор за пенкало кое не само што го меморира секој збор што сте го напишале, туку може да направи и звучен запис на се што се случува околу вас. Се што ви треба со пенкалото нормално е и посебна тетратка.


 

Copyright © 2009 selotejp.com