-->

Компјутер во форма на пирамида

Еве една модификација на компјутерско куќиште која спаѓа во категоријата "дали е возможно?". На некого му успеало компјутерот да го смести во пирамида од плексиглас, и тоа да не изгледа пренатрупано.

Не е практично, ниту едноставно за составување, и нема да се вклопи во ниту една просторија, но е навистина кул. Станува збор за компјутер со водено ладење кој е сместен во 63 сантиметри висока пирамида од плексиглас.

 

Copyright © 2009 selotejp.com