-->

Opel подготвува Corsa 4x4

На производителите кои своите мали компактни автомобили ги преобликуваат во SUV модели, наскоро ќе им се придружи и Opel.

Британскиот Autoexpress дојде до поверливи информации и фотографии од првиот рендер на Opel Corsa 4x4.

Автомобилот со кој Opel меѓу другото би му конкурирал и новопретставениот Škoda Yeti нема да се појави пред новата генерација на Corsa и Meriva до 2011 година, тврдат Британците.

 

Copyright © 2009 selotejp.com