-->

Го најмиле да ја оплоди сосетката, а тој дознал дека иако има 2 деца е стерилен

Стерилен Германец го најмил соседот да му ја оплоди сопругата. После 72 обида, тој дознал дека и тој е стерилен, но за ’чудо’ тој има две деца со неговата сопруга.

Германски судија од Штутгарт моментално се обидува да донесе пресуда за случајот во кој мажот го ангажирал соседот да му ја оплоди жената. Деметриус Соуполос (29) и неговата сопруга Траута, поранешна мисица, се обидувале да добијат дете. Меѓутоа докторите им кажале дека мажот е стерилен.
Брачниот пар започнал да размислува на други опции за зачнување. Тие одлучиле да го ангажираат соседот Френк Маус (34) да ја оплоди Траута. Оженетиот Маус кој има две деца со неговата сопруга, се согласил да им помогне на соседите за сума од 2000 евра.
Во наредните 6 месеци, три пати неделно, вкупно 72 пати Маус си ја извршувал задачата. На сопругата која му приговарала за ова, тој и велел дека тоа го прави ’само заради парите’.

После неуспешни 6 месеци, Соуполос инсистирал Маус да оди на преглед. Докторот открил дека Маус исто така е стерилен. Неговата жена била присилена да му признае дека децата не се негови. Соуполос се обидува по судски пат да си ги врати парите, а аргументот на соседот Маус е дека тој не гарантирал зачнување, туку само дека ќе даде се од себе.

 

Copyright © 2009 selotejp.com